Shop rating    4,7 / 5

See all shop reviews

Stiefeletten

Jungen stiefel

Op Boni Klassieke, onze jongens laarzen zijn gemaakt van een selectie van het beste van het beste. Geheel in leer, ze beschermen de voeten van uw kinderen tegen het gure weer terwijl ze aantrekkelijk en comfortabel. Comfortabel, solide, en gaat via onze laarzen jongen zijn perfect. Voor een regen boot jongen, ik zal concentreren, in plaats van, een model waterdicht of dikke zool voor sneeuw laarzen jongen in plaats daarvan, kijk naar een bont gevoerde laarzen jongen die houdt uw voeten warm !

Stiefeletten jungen

Onze selectie van laarzen jongen leren ! Een van onze specialiteiten, de laarzen jongen lace up type, chelsea boots garcon', kras, trek. Waterdicht, gevoerd of gewoon met leder bekleed, perfect voor de winter. Geheel in leer, ergonomie, ze behouden de voeten van uw kinderen. Vervaardigd in Spanje en Portugal door de ambachtslieden!

Winterstiefel jungen

Onze buit jongen zijn solide en tijdloos ! Perfect voor barouder op het platteland of in de stad. Als het slecht weer is, onze laarzen jongen beschermt de voeten van uw kind. Suede of leer, klittenband of kant, de keuze is aan jou ! We hebben er zelfs twee modellen waterdicht. Ze zijn ook vervaardigd door onze kunstenaars in Spanje. Zoek jongens laarzen kwaliteit van het leer is een taak die moeilijk van onze dagen, maar de te bieden kwaliteit voor uw kind is van essentieel belang. Onze modellen zijn verschillend, maar allemaal in dezelfde richting, namelijk het bieden van voldoende bescherming tijdens de koude seizoenen, terwijl het verstrekken van een onderhouds-en een ideaal comfort. De boot jongen, daarom worden de onmisbare bondgenoot in de dagen van regen of lage temperaturen. Laarzen jongens leer zijn stijlvolle en kan gedragen worden met alle outfits. De boot jongen gevuld moet absoluut worden onder het voor je kind schoenen, omdat het stelt u in staat om een comfortabele warmte. Ideaal voor wandelen in de sneeuw, deze laarzen jongens zullen snel verleiden omdat de wol zorgt voor een grote sensatie van plezier door het bont van binnen. Met of zonder veters, elke bundel jongen is gericht op kinderen met verschillende smaken die in staat zal zijn om precies te vinden van het juiste model om te dragen tijdens het winter seizoen. Het ding is om comfortabel en warm. Dit is het voordeel van laarzen en jongens, ze zijn snel gelegd aan de voeten, snel verwijderd, en houden ze goed op de voeten. Geen kant, geen gemeenschappelijke ruimte ideaal voor het spelen van gebieden en het slechte weer... Onze laarzen worden geproduceerd in Spanje of Portugal, met een leer die respecteert de huid van uw kinderen.

Es gibt 36 produkte.

Anzeigen 1-12 von 36 artikel(s)

(4,9/5) out of 186 total ratings

Free News!

Signup to our newsletter and receive awesome daily news.

help
I'm not interested.