Shop rating    4,7 / 5

See all shop reviews

Freizeitschuhe

Onze derbies kind en onze lage schoenen voor jongens, al de dagen of naar school gaan zijn in leder en vervaardigd in Europa. Klassiek of modern, onze schoenen jongen die we allemaal! Geheel in leer, ze beschermen de voeten van uw kinderen tegen het gure weer terwijl ze aantrekkelijk en comfortabel.
###
Kiezen voor een lederen schoen boy biedt de garantie van de weerstand belangrijk voor die kinderen die het willen vergroten van de activiteiten. Het is het vinden van een lage schoen jongen comfortabele, sterke en stroom die kan voldoen aan alle eisen. De schoen leder boy-klassieker zal worden, perfect voor de dagelijkse, maar ook de grote kansen.
De lage schoen van de jongen kan zowel in een modern en praktisch als onze modellen anti-slip. De leren schoen jongen is verkrijgbaar in veel verschillende modellen, met veters, klittenband sluitingen en is uitgevoerd in de meest verschillende kleuren om beroep aan ieder kind. Ongeacht de smaak van het betrokken kind, er zal altijd een lage schoen jongen die houdt zijn aandacht.

Es gibt 30 produkte.

Anzeigen 1-12 von 30 artikel(s)

(4,9/5) out of 163 total ratings

Free News!

Signup to our newsletter and receive awesome daily news.

help
I'm not interested.